Een toepassing vanaf uw computer op uw HTC Sensation installeren

Een toepassing vanaf uw computer op uw HTC Sensation installeren

Als op uw computer toepassingen (*.apk-bestanden) staan, kunt u HTC Sync gebruiken om ze op uw HTC Sensation te installeren. We raden sterk aan om alleen toepassingen te installeren die u vertrouwt.
Opmerking: Zorg er voor dat de HTC Sensation is ingesteld op het toestaan van de installatie van toepassingen vanaf verschillende bronnen. Druk hiertoe in het beginscherm op , tik op Instellingen > Beveiliging en klik in het keuzevakje Onbekende bronnen.
  1. Klik in het scherm Apparaat op Overzicht.
  2. Klik op Application Installer.
  3. Ga naar de toepassing op uw computer en klik op Openen. Het installatieproces start op de HTC Sensation.
  4. Controleer op de HTC Sensation of er extra aanwijzingen staan voor het voltooien van de installatie.
  5. Klik op Verbinding verbreken als de installatie voltooid is.
  6. Verwijder de HTC Sensation op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.