HTC Sync instellen zodat het uw HTC Sensation herkent

1. Sluit de HTC Sensation op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC Sensation u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync tot het uw HTC Sensation herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC Sensation.
  4. Tik op Opslaan.
Tip: Als u later de naam van de HTC Sensation wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.