Media in uw thuisnetwerk delen

In uw thuisnetwerk kunt u eenvoudig foto's, video's en muziek met een grote vriendenkring delen. Sluit de telefoon aan op het netwerk en toon de foto's en video's op een grote tv, of stream uw favoriete muziek naar een hi-fi-systeem - alles via DLNA. Bezoek www.dlna.org als u meer wilt weten over DLNA.
Belangrijk: Voordat u media in uw thuisnetwerk deelt:
  • Verbind uw telefoon via Wi-Fi met het netwerk.
  • Sluit de tv of het audiosysteem aan op het netwerk. Zie de handleiding van uw tv of audiosysteem als u wilt weten hoe u dat moet doen.
  1. Open de toepassing Galerij of Muziek.
  2. Zoek de media verhaal op die u wilt delen en tik er op.
  3. Tik tijdens het bekijken van de foto of het afspelen van de video op het scherm om de afspeelknoppen te openen, en tik op . Of druk tijdens het luisteren naar muziek op en tik op Uitvoer.
  4. Kies het apparaat in uw netwerk waar u de media wilt afspelen.
  5. Eenmaal verbonden met het andere apparaat tikt u op de bedieningselementen op het scherm om het afspelen te bedienen, het volume aan te passen, enzovoort.
  6. Tik op als u geen media meer wilt delen en de verbinding met het andere apparaat wilt verbreken.
Tip: Tijdens het afspelen van media op een ander apparaat kunt u op drukken en andere zaken op uw HTC Sensation doen.