De HTC Sensation met een computer verbinden

Als u uw HTC Sensation via de USB-kabel op een computer aansluit, verschijnt het venster Kies een verbindingstype waarin u wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen.
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als u alleen de batterij wilt laden terwijl het apparaat met de computer verbonden is.
Diskdrive Deze modus is alleen beschikbaar als in de HTC Sensation een geheugenkaart is geplaatst. Selecteer deze modus als u snel bestanden wilt kopiëren tussen de geheugenkaart en uw computer.

Als de modus Diskdrive is ingeschakeld terwijl de HTC Sensation met de computer is verbonden, kunt u op uw HTC Sensation geen apps gebruiken om de geheugenkaart te gebruiken.

HTC Sync Selecteer deze optie om contacten, agenda's en andere gegevens tussen uw computer en uw HTC Sensation te synchroniseren.
USB-tethering Als uw computer niet met het internet is verbonden, kunt u deze modus selecteren om de mobiele gegevensverbinding van uw HTC Sensation met uw computer te delen.
Internet doorgifte Als u geen gegevensverbinding hebt of geen toegang hebt tot een Wi-Fi-netwerk, kunt u deze modus kiezen om de internetverbinding van uw computer te delen met uw HTC Sensation.