Batterij
AAN DE SLAG

Batterij

De batterij verwijderen

Belangrijk: Voordat u de HTC Sensation voor het eerst gebruikt moet u de dunne film verwijderen die rond de batterij is gewonden.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Haal de batterij met uw duim of vinger uit het batterijvak.

De batterij plaatsen

Belangrijk: Gebruik alleen originele batterijen die zijn meegeleverd of door ons geadviseerde vervangingen.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Steek de batterij (eerst met de koperen contacten) in het batterijvak.

De batterij opladen

Laad de batterij op voordat je de HTC Sensation inschakelt en in gebruik neemt.
Belangrijk:
  • De batterij is voor het verzenden al in de HTC Sensation geplaatst. Tussen de batterij en het batterijvak bevindt zich een dunne film. Je moet deze film verwijderen voor je de batterij oplaadt.
  • Je alleen de meegeleverde lichtnetadapter en USB-kabel gebruiken om de batterij op te laden.
  • Neem de batterij niet uit de HTC Sensation tijdens het opladen met de wisselstroomadapter of de autoadapter.
  1. Steek het kleine einde van de USB-kabel in de USB-aansluiting.
  2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de voedingsadapter.
  3. Sluit de stroomadapter aan op een stopcontact om de batterij op te laden.
Opmerking: Uit veiligheidsoverwegingen stopt de batterij als deze oververhit raakt met opladen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation