Uw webbladwijzers synchroniseren
Instellingen & Services

Uw webbladwijzers synchroniseren

Belangrijk:
  • Om synchronisatieproblemen te synchroniseren, moet u alle browservensters sluiten voordat u de synchronisatie start.
  • Als conflicterende informatie wordt aangetroffen op uw HTC Sensation en de computer, bewaart HTC Sync de informatie van uw computer.
  1. Maak met uw favoriete webbrowser op uw computer een map favorieten met de naam HTC bookmarks. Zorg er voor dat u uw favoriete bladwijzers in deze map opslaat zodat u ze met uw HTC Sensation kunt synchroniseren.
  2. Klik in het apparaatvenster op Bladwijzers en klik op de knop Aan.
  3. Selecteer de webbrowser die de bladwijzers bevat om met uw HTC Sensation te synchroniseren.
  4. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC Sensation.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation