Met documenten werken
APPS EN OPTIES

Met documenten werken

Gebruik Polaris Office om eenvoudig Microsoft Office Word (.doc en .docx), Microsoft Office Excel (.xls en .xlsx), Microsoft Office PowerPoint (.ppt en .pptx), en bestanden met platte tekst (.txt) weer te geven en te bewerken.
Tip: U kunt ook Microsoft Office PowerPoint Shows (.pps) weergeven.
Tik in het beginscherm op > Polaris Office.

Een document bekijken

1. Tik in het beginscherm op > Polaris Office.
  2. Tik op het hoofdscherm van Polaris Office op het bestand dat u wilt openen.
Druk op voor opties voor het opslaan of delen van het bestand, en meer.

Een document aanmaken

1. Druk in het beginscherm van Polaris Office op en tik op Nieuw.
  2. Selecteer het bestandstype dat u wilt maken.
  3. Begin te typen.
  4. Druk op en tik op Opslaan (of op Meer > Opslaan als).

Een document bewerken

1. Tik op het hoofdscherm van Polaris Office op het bestand dat u wilt bewerken.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als het bestand een Microsoft Office Word-document, een Microsoft Office PowerPoint-presentatie of een document met platte tekst is, drukt u op > Bewerken.
    • Als uw bestand een Microsoft Office Excel-document is, tikt u in een cel en voert u de wijzigingen in het tekstvak in. Druk op > Worksheet om een ander werkblad te selecteren.
  3. Als u klaar bent met het aanbrengen van uw wijzigingen, drukt u op en tikt u op Opslaan of op Opslaan als.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation