Nauwkeurige navigatie gebruiken
APPS EN OPTIES

Nauwkeurige navigatie gebruiken

Belangrijk:
  • Controleer of u voor de door u gebruikte kaart over nauwkeurige navigatie beschikt.
  • Selecteer voor nauwkeurige navigatie de optie GPS-satellieten in Instellingen > Location.
  1. Zoek in Locations naar uw bestemming.
    Tip: Hebt u opgeslagen footprints? U kunt deze ook instellen als uw bestemming. Ga naar het tabblad Footprints en kies een footprint.
  2. Tik op Premium navigatie.

Tijdens het navigeren kunt op het scherm tikken om te zien welke opties nog meer beschikbaar zijn.

Navigatievoorkeuren instellen

Kies hoe u wilt dat Locations uw route bepaalt. U kunt aan Locations doorgeven om snelwegen of tolwegen te vermijden, informatie over de rijstroken te geven, de routevoorkeuren instellen, enzovoort.
  1. Tik tijdens de nauwkeurige navigatie op het scherm.
  2. Tik op Instellingen > Navigator.
  3. Stel de voorkeuren in door een item te selecteren of er op te tikken.

Snelheids- en flitspaalwaarschuwingen uitschakelen

Als u de flitspaaldienst gebruikt, kunt u deze dienst eventueel tijdelijk uitschakelen.

1. Tik tijdens de nauwkeurige navigatie op het scherm.
  2. Tik op Instellingen > Waarschuwingen.
  3. Wis de keuzevakjes Snelheidswaarschuwing en Flitspaalwaarschuwing.

Een gesprek beantwoorden tijdens het navigeren

Bij een binnenkomend gesprek schuift de hele kaart een stukje omhoog zodat je het binnenkomende gesprek kunt zien en beantwoorden. Maar je kunt nog steeds navigeren, omdat we er voor hebben gezorgd dat het gesprekscherm zo min mogelijk ruimte inneemt onderaan het scherm.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation