Uw bladwijzers synchroniseren met Google Chrome
APPS EN OPTIES

Uw bladwijzers synchroniseren met Google Chrome

Maak bladwijzers van de Google Chrome browser uw computer en synchroniseer ze met de HTC Sensation. Zie http://support.google.com/chrome voor meer informatie over Google Chrome.
Belangrijk:
  • Met de Google Chrome pc-browser moet u zich aanmelden bij uw Google-account en Google Chrome synchronisatie instellen.
  • Zorg er voor dat u bent aangemeld bij uw Google Account telkens wanneer u bladwijzers van Google Chrome op uw computer opslaat.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op uw Google-account.
  3. Tik in het keuzevakje Internet synchroniseren.
  4. Tik op Nu synchroniseren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation