Contacten synchroniseren

Synchroniseer contacten op de HTC Sensation XL met Beats Audio met Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, of Outlook 2010), Outlook Express, of Windows Contacten.

Als u contacten vanaf uw SIM-kaart wilt synchroniseren, moet u deze eerst naar de HTC Sensation XL met Beats Audio opslag importeren.

1. Klik in het apparaatvenster op Contacten en klik op de knop Aan.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u uw contacten wilt synchroniseren.
  3. Klik op Optie om een account-map te kiezen die u wilt synchroniseren.
  4. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC Sensation XL met Beats Audio en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
  5. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC Sensation XL met Beats Audio.
Opmerking: Alleen de op de HTC Sensation XL met Beats Audio gesynchroniseerde contactvelden worden gesynchroniseerd.