Agenda-evenementen synchroniseren

De HTC Sensation XL met Beats Audio kan afspraken en gebeurtenissen synchroniseren met uw agenda in Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, or Outlook 2010) of Windows Agenda.
  1. Klik in het apparaatvenster op Agenda en klik op de knop Aan.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u de agenda wilt synchroniseren.
  3. Kies vanaf welk punt u de synchronisatie van de agenda wilt starten.
  4. Klik op Optie om een account-map te kiezen die u wilt synchroniseren.
  5. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC Sensation XL met Beats Audio en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
  6. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC Sensation XL met Beats Audio.
Opmerking: Alleen de op de HTC Sensation XL met Beats Audio gesynchroniseerde agendavelden worden gesynchroniseerd.