Alle nummers en afspeellijsten synchroniseren
Instellingen & Services

Alle nummers en afspeellijsten synchroniseren

Zet de nummers die u op uw computer afspeelt over naar uw HTC Sensation XL met Beats Audio. Als u in iTunes of Windows Media Player afspeellijsten hebt gemaakt, kunt u deze ook synchroniseren zodat u daar onderweg van kunt genieten.
Belangrijk: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. Klik in het apparaatvenster op Muziek en klik op de knop Aan.
  2. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren van en klik op Toevoegen.
  3. Selecteer de map die uw audiobestanden bevat en klik op OK.
  4. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren in iTunes en Windows Media Player als u één van deze softwares op uw computer gebruikt en kies de afspeellijsten die u op de HTC Sensation XL met Beats Audio wilt synchroniseren.
  5. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC Sensation XL met Beats Audio.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xl