Bestanden en toepassingen downloaden

U kunt bestamden en toepassingen direct vanaf uw favoriete websites downloaden.
Belangrijk: Bestanden en toepassingen die u via het web downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om uw HTC Sensation XL met Beats Audio en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen bestanden te downloaden en installeren die u vertrouwt.
  1. Open uw webbrowser en ga naar de website waar u het gewenste bestand kunt downloaden.
  2. Volg de downloadinstructies van de website.
Voordat u de gedownloade toepassing kunt installeren, moet u de installatie van toepassingen van derden op uw HTC Sensation XL met Beats Audio toestaan. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen.

Downloads bekijken

Druk terwijl u een webpagina bekijkt op en tik vervolgens op Downloads (of op Meer > Downloads).