Surfen op het Internet

1. Tik in het beginscherm op > Internet.
  2. Tik in het URL-vak bovenaan het scherm.
  3. Typ uw zoektrefwoorden of het adres van een webpagina.
  4. Op de webpagina kunt u:
    • Op een koppeling tikken om deze te openen, of een link ingedrukt houden voor meer opties.
    • Op een e-mailadres tikken om een e-mail naar dat adres te sturen.
Tip: Druk tijdens het surfen over het web op om snel het URL-vak en de statusbalk weer te geven.

Een nieuw browservenster openen

Open meerdere browservensters om het gemakkelijker te maken om van de ene website naar de andere te gaan.
  1. Druk tijdens het bekijken van een webpagina op en tik op Windows.
  2. Tik op .
Een nieuw browservenster verschijnt.

Tussen browservensters schakelen

1. Druk tijdens het bekijken van een webpagina op en tik op Windows.
  2. Schuif met uw vinger tot de gewenste webpagina verschijnt.
  3. Tik op een webpagina om deze in de modus Volledig scherm te bekijken.
    Tip: Tik op om een webpagina te sluiten.

De volledige versie van een website weergeven

Druk tijdens het bekijken van een webpagina op en selecteer het selectievakje Bureaublad-site weergeven.

Privé browsen

Je kunt incognito tabbladen gebruiken om met meer privacy over het web te browsen dan met normale browservensters. Als je incognito browst, worden standaard browsercookies niet gedeeld maar verwijderd zodra je alle incognito-vensters sluit. Pagina's die je in incognito vensters bekijkt, verschijnen ook niet in de geschiedenis van de browser, behalve voor bestanden die je downloadt of bladwijzers die je maakt.
Druk in het browserscherm op , en tik vervolgens op Windows > . Een nieuw venter opent met wat informatie over incognito werken.