Werken met Snel instellen

In het tabblad Snel instellen kunt u eenvoudig Wi-Fi, Bluetooth enzovoort inschakelen en het biedt een snelkoppeling naar alle instellingen van de HTC Sensation XL met Beats Audio.
  1. Tik op de statusbalk en schuif met uw vinger omlaag over het scherm om het meldingenvenster te openen.
  2. Tik op de tab Snel instellen.
  3. Tik op de schakelaar Aan/Uit naast een onderdeel om dit in of uit te schakelen.
  4. Tik om naar de instellingen van Wi-Fi te gaan op naast de Wi-Fi-verbinding.
  5. Tik om alle instellingen van de HTC Sensation XL met Beats Audio te openen op naast Extra instellingen.