De SIM-kaart beveiligen met een pincode
Instellingen & Services

De SIM-kaart beveiligen met een pincode

Voeg een extra beveiligingslaag aan uw HTC Sensation XL met Beats Audio toe door een PIN-code (persoonlijk identificatie nummer) aan de SIM toe te voegen.

Controleer of u over de standaard SIM PIN beschikt die door uw mobiele aanbieder is geleverd voordat u doorgaat.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op SIM-kaartblokkering instellen en selecteer SIM-kaart vergrendelen.
  3. Voer de standaardpincode voor de SIM-kaart in en tik op OK.
  4. Tik op SIM-pincode wijzigen als u de code wilt wijzigen.

Een geblokkeerde SIM-kaart vrijgeven

Als je de verkeerde PIN vaker intikt dan het maximaal aantal toegestane pogingen, word je SIM-kaart ​“‍PUK-geblokkeerd”.

Je hebt een pukcode nodig om weer toegang tot de HTC Sensation XL met Beats Audio te krijgen. Neem voor deze code contact op met je mobiele aanbieder.
  1. Typ de PUK-code in het kiesscherm en tik op Volgende.
  2. Typ de nieuwe PIN die je wilt gebruiken en klik op Volgende.
  3. Typ de nieuwe PIN nogmaals en tik op OK.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xl