Een Bluetooth-headset of carkit aansluiten

U kunt met een Bluetooth-headset naar muziek luisteren of handsfree bellen met een compatibele Bluetooth-headset of carkit.
Belangrijk:
  • Als u met uw headset of carkit naar muziek wilt luisteren, moeten deze het A2DP Bluetooth-profiel ondersteunen.
  • Voordat u de headset aansluit, moet u deze zichtbaar maken zodat de HTC Sensation XL met Beats Audio hem kan vinden. Zie de handleiding van de headset voor meer informatie.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tikt u op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Als de headset niet in de lijst staat, drukt u op en tikt u op Apparaten zoeken om de lijst te vernieuwen.
  5. Als de naam van uw headset in het deel voor Beschikbare apparaten verschijnt, tikt u op de naam.
  6. Vervolgens probeert uw HTC Sensation XL met Beats Audio automatisch een koppeling te maken met de headset.
  7. Als het niet lukt om automatisch een koppeling te maken, moet u de code invoeren die met de headset is meegeleverd.
De status van koppelen en verbinden wordt onder de handsfree hoofdtelefoon of carkit in de lijst met Bluetooth-apparaten weergegeven. Wanneer de Bluetooth-hoofdtelefoon of -carkit verbinding heeft gemaakt met uw HTC Sensation XL met Beats Audio, wordt het Bluetooth-pictogram voor -verbinding in de statusbalk weergegeven.

Opnieuw verbinding maken met een headset of car kit

Gewoonlijk kunt u eenvoudig opnieuw verbinding maken met de headset door Bluetooth op de HTC Sensation XL met Beats Audio in te schakelen en de headset aan te zetten. Het kan echter zijn dat u de verbinding handmatig moet maken als de headset met een ander Bluetooth-apparaat is gebruikt.
Belangrijk: Controleer of de headset ontdekt kan worden. Zie de handleiding van de headset voor meer informatie.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tikt u op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Tik op de naam van de headset in het deel voor Gepaarde apparaten.
  5. Als om een code wordt gevraagd, kunt u 0000 of 1234 proberen, of de code opzoeken in de handleiding van de headset of car kit.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken met de headset of car kit, moet u de aanwijzingen volgen in Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen in dit hoofdstuk en vervolgens de aanwijzingen volgen onder Een Bluetooth-headset of carkit aansluiten.