Invoerinstellingen aanpassen

Open de Touchinvoerinstellingen op een van de volgende wijzen:
  • Druk op het beginscherm op en tik op Instellingen > Taal en toetsenbord > Touchinvoer.
  • Tik op het schermtoetsenbord op de taaltoets (bijvoorbeeld als u op dit moment het Engelse schermtoetsenbord gebruikt). Tik vervolgens in het optiemenu Internationaal toetsenbord op Instellingen.
    Opmerking: U moet meer dan twee toetsenbordtalen selecteren voordat u de instellingen voor touchinvoer met de taaltoets kunt openen.
Toetsenbordtypen
Selecteer de gewenste toetsenbordindeling.
Internationaal toetsenbord
Voeg talen toe aan de lijst met talen voor het schermtoetsenbord of verwijder ze hier uit.
Tweetalig voorspellen
Selecteer een tweede toetsenbordtaal.
Tekstinvoer
  • Schakel voorspellende tekst, spellingscorrectie en woordaanvulling in of uit.
  • Hoorbare of trillingsfeedback bij het typen inschakelen.
  • De nauwkeurigheid van het touch-toetsenbord kalibreren.
Zelfstudie
Leer hoe u het schermtoetsenbord gebruikt door de zelfstudie te volgen.
Volgtoetsenbord
Schakel Trace keyboard in en stel de opties in voor het invoeren van tekst.
Persoonlijk woordenboek
Voeg woorden toe in het voorspellende tekstwoordenboek, bewerk ze of verwijder ze.