HTC Sync instellen zodat het uw HTC Sensation XL met Beats Audio herkent
Instellingen & Services

HTC Sync instellen zodat het uw HTC Sensation XL met Beats Audio herkent

1. Sluit de HTC Sensation XL met Beats Audio op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC Sensation XL met Beats Audio u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync tot het uw HTC Sensation XL met Beats Audio herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC Sensation XL met Beats Audio.
  4. Tik op Opslaan.
Tip: Als u later de naam van de HTC Sensation XL met Beats Audio wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xl