HTC Sync installeren

Belangrijk:
  • Voor HTC Sync hebt u USB 2.0 op uw computer nodig om verbinding met de HTC Sensation XL met Beats Audio te maken en te synchroniseren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook uw antivirusprogramma voordat u HTC Sync installeert.
Download de HTC Sync software voor de HTC Sensation XL met Beats Audio van onze support website (www.htc.com/support/) en installeer deze op uw computer.

Na installatie van HTC Sync, is het pictogram voor HTC Sync toegevoegd aan het systeemvak van uw computer (zie rechts onderin het computerscherm). Dubbelklik op dit pictogram om HTC Sync te openen.