Het Weer bekijken

Gebruik de toepassing en de widget Weer om het actuele weer en de weersverwachtingen voor de volgende paar dagen te bekijken. Behalve voor de huidige locatie kunt u weersvoorspellingen ook voor andere steden wereldwijd bekijken.
  1. Tik in het beginscherm op > Weer.
  2. Met uw vinger omhoog of omlaag vegen over het scherm om het weer in andere steden te bekijken.
  3. Tik op om de huidige weersinformatie te bekijken zoals de temperatuur, het tijdstip van zonsondergang enzovoort.
  4. Tijdens het bekijken van weervoorspellingen kunt u:
    • Met uw vinger omhoog of omlaag vegen over het scherm om het weer in andere steden te bekijken.
    • Tik op om de weersinformatie te updaten.
Uw instellingen in de toepassing Weer bepalen ook de weersinformatie die in de Klok en de Agenda worden getoond.

Een stad toevoegen aan het scherm Weer

Voeg meer steden toe aan het scherm Weer zodat u direct de weersverwachtingen voor deze steden kunt bekijken. Naast de huidige locatie kan het scherm Weer maximaal 15 steden weergeven.
  1. Tik in het scherm Weer op . Of druk op en vervolgens op Toevoegen.
  2. Voer de locatie in die u wilt toevoegen.
  3. Tik op de gewenste stad.

De volgorde van steden in het scherm Weer wijzigen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Bewerken.
  2. Houd ingedrukt aan het eind van het onderdeel dat u wilt verplaatsen en sleep het naar de nieuwe positie.
  3. Tik op Gereed.

Steden van het scherm Weer verwijderen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Bewerken.
  2. Selecteer de steden die u wilt verwijderen en tik op Gereed.

Opties voor Weer wijzigen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Instellingen.
  2. U kunt de volgende instellingen voor het weer wijzigen:
    Bijwerken tijdens het openen Selecteer dit keuzevakje om de weervoorspellingen telkens bij het openen van de toepassing Weer bij te werken.
    Geplande synchronisatie Klik in dit keuzevakje om de weersvoorspelling automatisch te downloaden.
    Updateschema Stel een schema in voor automatische updates.
    Temperatuurschaal Kies of de temperatuur in Celsius of Fahrenheit moet worden weergegeven.
    Geluidseffecten Kies of u geluidseffecten wilt weergeven die aan de weersomstandigheden zijn aangepast.
    Mijn locatie bewaken Selecteer dit selectievakje om de huidige locatie regelmatig bij te werken.

Over de widget Weer

Gebruik de widget Weer om direct de weersverwachtingen voor de huidige locatie en voor andere steden te bekijken zonder dat u de toepassing Weer moet openen. De widget Weer bevat verschillende weergaven en stijlen.

U kunt de widget op het startscherm plaatsen als dat nog niet is gebeurd.