COMMUNICATIE
Contactgegevens verzenden
COMMUNICATIE

Contactgegevens verzenden

1. Voer in het tabblad Contacten een van de volgende handelingen uit:
    Om te verzenden Procedure
    Iemands contactgegevens Houd de naam ingedrukt van het contact (niet het pictogram of de foto) en tik op Contacten als vCard zenden.
    Je contactgegevens Houd Mijn profiel ingedrukt en tik op Mijn profiel verzenden.
  2. Selecteer de wijze van verzenden van de vCard.
  3. Selecteer het type informatie dat je wilt verzenden.
  4. Tik op Verzenden.

Kaarten voor meerdere contactpersonen sturen

1. Druk op het tabblad Contacten op .
  2. Tik op Contacten verzenden.
  3. Selecteer de contactpersonen van wie u informatie wilt delen.
  4. Tik op Verzenden.
    Tip: Als u de knop Verzenden niet ziet als het schermtoetsenbord geopend is, drukt u op om het toetsenbord te sluiten.
  5. Kies hoe u de visitekaartjes wilt verzenden:

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xl