Foto's en video's op het web delen

Met de applicaties Galerie kun je foto's en video's rechtstreeks op je sociale netwerken delen. En je kunt video's publiceren op YouTube.
Opmerking: Je kunt een foto of video ook direct na het opnemen delen.

Foto's of video's op Facebook delen

Belangrijk: Meld je aan bij je Facebook-account voordat je foto's of video's uploadt.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerie.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op Delen > Facebook voor HTC Sense.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Selecteer naar welk album je wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
    Tip: Tik op Label en beschrijving toevoegen om een bijschrift bij elke foto of video toe te voegen of om vrienden op je foto's te taggen. Als je meerdere foto's of video's deelt, moet je naar links schuiven om naar de volgende te gaan. Vergeet niet om op Opslaan te tikken als je klaar bent.
  6. Tik op Gereed.

Foto's of video's op Flickr delen

Belangrijk: Meld je aan bij je Flickr-account voordat je foto's of video's uploadt.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerie.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op Delen > Flickr.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Selecteer naar welk album je wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
    Tip: Tik op Label en beschrijving toevoegen om een bijschrift bij elke foto of video toe te voegen of om vrienden op je foto's te taggen. Als je meerdere foto's of video's deelt, moet je naar links schuiven om naar de volgende te gaan. Vergeet niet om op Opslaan te tikken als je klaar bent.
  6. Tik op Gereed.

Foto's delen op Picasa

Belangrijk: Meld je aan bij je Google-account voordat je foto's uploadt naar Picasa.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerie.
  2. Tik op het album dat de foto's bevat die je wilt delen.
  3. Tik op Delen > Picasa.
  4. Selecteer de foto's die je wilt delen en tik op Volgende.
  5. Typ een bijschrift voor de foto's die je uploadt.
  6. Selecteer het online album waarheen je de foto's wilt uploaden, of tik op om een nieuw album te maken.
  7. Tik op Uploaden.

Video's delen op YouTube

Upload je video's naar YouTube en wordt direct een sensatie.

1. Tik in het beginscherm op > Galerie.
  2. Tik op een videoalbum en vervolgens op Delen > YouTube.
  3. Selecteer de video's die je wilt delen en klik op Volgende.
  4. Tik op de Google-account die je wilt gebruiken, accepteer de gebruiksvoorwaarden, en selecteer welke gegevensverbinding je voor het uploaden van de video's wilt gebruiken.
  5. Typ een titel en een beschrijving voor de video's die je uploadt.
  6. Selecteer een privacy-optie voor de video's of tag ze om eenvoudig te kunnen zoeken.
  7. Tik op Uploaden.