Het Startscherm met widgets personaliseren
AAN DE SLAG

Het Startscherm met widgets personaliseren

Widgets plaatsen belangrijke informatie en media op je Startscherm. Sommige widgets zijn voor je gemak reeds toegevoegd aan je beginscherm. Je kunt er nog meer toevoegen vanuit de beschikbare keuze aan widgets.

Een widget aan uw Startscherm toevoegen

1. Houd een lege ruimte op het beginscherm ingedrukt om het scherm Aanpassen te openen.
  2. Tik op het tabblad Aan begin toevoegen op Widget.
  3. Selecteer een widget.
  4. De meeste HTC-widgets zijn in een groot aantal ontwerpen en maten beschikbaar om aan alle behoeften te voordoen. Schuif met uw vinger van rechts naar links over het scherm om de verschillende stijlen te bekijken en tik op Selecteren om er een te kiezen.
U kunt ook widgets toevoegen waarmee u snel bepaalde instellingen in of uit kunt schakelen, zoals Wi-Fi en Bluetooth. Schuif omlaag door de lijst met widgets, tik op Instellingen, en tik op de gewenste widget.

De instellingen van een widget wijzigen

De basisinstelingen van sommige widgets (zoals Contacten en Mail) kun je vanuit het beginscherm aanpassen.

1. Houd een widget op het beginscherm ingedrukt en sleep hem vervolgens naar .
    Het venster opent waarin je een paar instellingen van deze widget kunt wijzigen.
  2. De instellingen van de widget aanpassen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xl
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-home_screen-widgets