Bestanden naar en vanaf het telefoongeheugen kopiëren

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC Sensation XL met Beats Audio kopiëren.
  1. Sluit de HTC Sensation XL met Beats Audio aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteer je Diskdrive en tik je op Gereed. De computer herkent de HTC Sensation XL met Beats Audio als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Kopieer de bestanden van je computer naar de verwisselbare schijf of omgekeerd.
  5. Na het kopiëren van de bestanden ontkoppel je de verwisselbare schijf (dus de aangesloten HTC Sensation XL met Beats Audio) zoals gewenst door het besturingssysteem van je computer om de HTC Sensation XL met Beats Audio veilig te kunnen verwijderen.

Als je wilt dat de HTC Sensation XL met Beats Audio verbonden blijft met de computer maar dat deze ook toegang heeft tot het telefoongeheugen, open je het meldingenscherm waarin je op Diskdrive tikt, je selecteert een andere optie dan Diskdrive en je klikt op Gereed.