Uw telefoon aansluiten op een computer

Telkens wanneer u uw HTC Sensation XL met Beats Audio via de USB-kabel op een computer aansluit, verschijnt het venster Kies een verbindingstype waarin u wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen:
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als u alleen de batterij wilt laden terwijl het apparaat met de computer verbonden is.
Diskdrive Selecteer deze modus als u snel bestanden wilt kopiëren tussen de HTC Sensation XL met Beats Audio en uw computer.

In de modus Diskdrive kunt u geen toepassingen op de HTC Sensation XL met Beats Audio gebruiken die de opslag gebruiken, zoals Camera.

HTC Sync Selecteer deze optie om contacten, agenda- en andere gegevens tussen uw computer en uw HTC Sensation XL met Beats Audio te synchroniseren.
USB-tethering Als uw computer niet met internet is verbonden kunt u deze modus selecteren om de mobiele gegevensverbinding van uw HTC Sensation XL met Beats Audio met uw computer te delen.
Internet doorgifte Als u geen gegevensverbinding hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi-netwerk kunt u deze modus kiezen om de gedeelde internetverbinding van uw computer voor uw HTC Sensation XL met Beats Audio te gebruiken.

Waar toepassingen, gegevens en bestanden worden opgeslagen

HTC Sensation XL met Beats Audio gebruikt deze vormen van opslag:

Opslag voor toepassingen en gegevens

Toepassingen worden in deze opslag geïnstalleerd, aangeduid met Interne opslag in de telefooninstellingen. Dit bevat ook gegevens zoals sms-berichten, de contacten die je maakt of met je telefoon synchroniseert, accountinstellingen enzovoort.

Deze opslag wordt door je telefoon beheerd en zorgvuldig bewaakt omdat dit je persoonlijke informatie bevat. Als je de telefoon met een computer verbindt, is deze opslag niet toegankelijk vanaf je computer.

De inhoud van de opslag wordt gewist als je de fabrieksinstellingen terugzet. Maak een back-up van je gegevens voordat je de fabrieksinstellingen terugzet.

Bestandsopslag

Dit is een andere ingebouwde opslag, aangeduid met Telefoonopslag in de tabletinstellingen. Hier kun je bestanden opslaan.

Als je de Telefoon met de computer verbindt, is deze opslag toegankelijk en kun je daar bestanden mee uitwisselen.

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, kun je kiezen of je de inhoud van de opslag wilt bewaren of verwijderen.