Manieren om contacten op de HTC Sensation XL met Beats Audio te plaatsen

Manieren om contacten op de HTC Sensation XL met Beats Audio te plaatsen

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op uw HTC Sensation XL met Beats Audio. U kunt uw HTC Sensation XL met Beats Audio met contacten synchroniseren vanuit uw Google-account, computer, Facebook, enzovoort.
HTC Sync Synchroniseer de contacten van de oude telefoon met uw computer en gebruik vervolgens HTC Sync om de HTC Sensation XL met Beats Audio met de contacten van Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacts op de computer te synchroniseren.
Gmail Google-contacten worden naar uw HTC Sensation XL met Beats Audio geïmporteerd nadat u zich bij uw Google-account hebt aangemeld. U kunt op uw HTC Sensation XL met Beats Audio ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen.
Facebook Meld u aan bij uw Facebook-account om de contactgegevens van uw vrienden op Facebook te importeren.
Telefooncontacten U kunt kiezen om contacten rechtstreeks op de HTC Sensation XL met Beats Audio te maken en op te slaan of om bestaande contacten van uw oude telefoon over te zetten.
SIM-kaart Kopieer alle contacten van de SIM-kaart naar de HTC Sensation XL met Beats Audio.
Microsoft Exchange ActiveSync Uw HTC Sensation XL met Beats Audio synchroniseert de contacten van uw werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op uw werkplek.
Overdragen Gebruik de toepassing Overdragen om niet alleen uw contacten maar ook de agenda en SMS-berichten van uw oude telefoon naar de HTC Sensation XL met Beats Audio over te brengen.