Batterij
AAN DE SLAG

Batterij

De dunne film van de batterij verwijderen

1. Verwijder de achterkant.
  2. Trek de flap van de dunne folie naar buiten en verwijder deze uit het batterijvak.

De batterij verwijderen

1. Verwijder de achterkant.
  2. Haal de batterij met uw duim of vinger uit het batterijvak.

De batterij plaatsen

Belangrijk: Gebruik alleen originele batterijen die zijn meegeleverd of door ons geadviseerde vervangingen.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Steek de batterij (eerst met de koperen contacten) in het batterijvak.

De batterij opladen

Plaats de batterij en laad deze op voordat u uw HTC Sensation XL met Beats Audio gaat gebruiken.
Belangrijk:
  • U moet alleen de meegeleverde lichtnetadapter en USB-kabel gebruiken om de batterij op te laden.
  • Verwijder de batterij niet uit de HTC Sensation XL met Beats Audio terwijl u het oplaadt met de wisselstroomadapter of de auto-adapter.
  1. Steek het kleine einde van de USB-kabel in de USB-aansluiting.
  2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de voedingsadapter.
  3. Sluit de stroomadapter aan op een stopcontact om de batterij op te laden.
Tijdens het laden van de batterij is het meldings-LED oranje. Het lampje wordt groen als de batterij volledig is geladen.

Als u de batterij oplaadt terwijl de HTC Sensation XL met Beats Audio is ingeschakeld, wordt een oplaadpictogram in de statusbalk van de telefoon weergegeven. Nadat de batterij volledig is geladen, verandert het pictogram voor het laden in een pictogram voor een volledig geladen batterij .

Opmerking: Stop met het opladen van de batterij wanneer deze oververhit raakt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xl