Documenten en e-mailbijlagen synchroniseren

Belangrijk: Om e-mailbijlagen met uw computer te synchroniseren die op de HTC Sensation XE met Beats Audio zijn opgeslagen, moet u een Exchange ActiveSync of POP3/IMAP e-mailaccount instellen in de toepassing Mail op de HTC Sensation XE met Beats Audio.
  1. Klik in het apparaatvenster op Documenten en klik op de knop Aan.
  2. Selecteer om e-maildocumenten te synchroniseren die zijn opgeslagen op de HTC Sensation XE met Beats Audio de optie Alle gedownloade maildocumenten naar pc synchroniseren.
  3. Selecteer PC-documenten synchroniseren met en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer een map die de documenten bevat welke u met uw HTC Sensation XE met Beats Audio wilt synchroniseren en klik op OK.
  5. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC Sensation XE met Beats Audio.