Uw bladwijzers synchroniseren met Google Chrome

Maak bladwijzers van de Google Chrome browser uw computer en synchroniseer ze met de HTC Sensation XE met Beats Audio. Zie http://support.google.com/chrome voor meer informatie over Google Chrome.
Belangrijk:
  • Met de Google Chrome pc-browser moet u zich aanmelden bij uw Google-account en Google Chrome synchronisatie instellen.
  • Zorg er voor dat u bent aangemeld bij uw Google Account telkens wanneer u bladwijzers van Google Chrome op uw computer opslaat.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op uw Google-account.
  3. Tik in het keuzevakje Internet synchroniseren.
  4. Tik op Nu synchroniseren.