Herstart de HTC Sensation XE met Beats Audio
Instellingen & Services

Herstart de HTC Sensation XE met Beats Audio

Als de HTC Sensation XE met Beats Audio trager is dan gewoonlijk, een toepassing niet op de juiste manier werkt, of de HTC Sensation XE met Beats Audio niet meer reageert, kun je proberen om de HTC Sensation XE met Beats Audio te herstarten om te zien of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT om dat weer in te schakelen.
  2. Ontgrendel het scherm.
  3. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Herstarten.
  4. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tik je op Herstarten.
    Opmerking: Als deze stappen niets doen, kun je de batterij verwijderen en terugplaatsen en de HTC Sensation XE met Beats Audio inschakelen om hem te herstarten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xe-with-beats-audio