De SIM-kaart beveiligen met een pincode

Voeg een extra beveiligingslaag aan uw HTC Sensation XE met Beats Audio toe door een PIN-code (persoonlijk identificatienummer) aan de SIM toe te voegen.

Belangrijk: Controleer of u over de standaard SIM PIN beschikt die door uw mobiele aanbieder is geleverd voordat u doorgaat.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op SIM-kaartvergrendeling instellen en selecteer SIM-kaart vergrendelen.
  3. Voer de standaardpincode voor de SIM-kaart in en tik op OK.
  4. Tik op SIM PIN-code wijzigen als u de code wilt wijzigen.

Een geblokkeerde SIM-kaart vrijgeven

Als u de verkeerde PIN vaker intikt dan het maximaal aantal toegestane pogingen, wordt uw SIM-kaart 'PUK-geblokkeerd'.

U hebt een PUK-code nodig om weer toegang tot de HTC Sensation XE met Beats Audio te krijgen. Uw mobiele aanbieder kan u die code al hebben gegeven toen u uw SIM-kaart kreeg.
  1. Typ de PUK-code in het kiesscherm en tik op Volgende.
  2. Typ de nieuwe PIN die u wilt gebruiken en klik op Volgende.
  3. Typ de nieuwe PIN nogmaals en tik op OK.