Via een computer verbinding maken met internet

Als u tijdelijk geen toegang tot internet hebt, kunt u toch online gaan door de internetverbinding van uw computer te gebruiken.

Belangrijk: Voordat u uw computer als modem kunt gebruiken, moet u eerst HTC Sync op uw computer installeren.
  1. Controleer of uw computer met internet is verbonden.
    Opmerking: Twee zaken die u moet controleren voor de internetverbinding van uw computer. Een: we raden aan om de firewall van uw lokale netwerk uit te schakelen. Twee: als uw computer via PPP verbinding maakt met internet (zoals inbellen, xDSL of VPN) ondersteunt Internet Pass-through alleen het TCP-protocol.
  2. Sluit de HTC Sensation XE met Beats Audio aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Internet doorgeven en tikt u op Gereed.