HTC Sync instellen zodat het uw HTC Sensation XE met Beats Audio herkent

HTC Sync instellen zodat het uw HTC Sensation XE met Beats Audio herkent

1. Sluit de HTC Sensation XE met Beats Audio op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC Sensation XE met Beats Audio u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync tot het uw HTC Sensation XE met Beats Audio herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC Sensation XE met Beats Audio.
  4. Tik op Opslaan.
Tip: Als u later de naam van de HTC Sensation XE met Beats Audio wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.