Locatiediensten inschakelen
APPS EN OPTIES

Locatiediensten inschakelen

Om uw locatie op de HTC Sensation XE met Beats Audio te kunnen vinden, moet u de locatiebronnen inschakelen.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen > Location.
  2. Selecteer een of beide van de volgende onderdelen:
    De locatiedienst van Google Gebruik Wi-Fi of uw mobiele gegevensverbinding om uw locatie bij benadering te zoeken.
    GPS-satellieten Zoekt uw GPS-locatie. Hiervoor is echter wel een onbelemmerd uitzicht op de hemel en meer batterijvermogen nodig.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xe-with-beats-audio
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-settings-location_settings