Synchroniseren met een Google-account
Instellingen & Services

Synchroniseren met een Google-account

Meld u aan bij uw Google-account zodat u uw Gmail, contacten en agenda's op uw HTC Sensation XE met Beats Audio kunt bekijken. U moet ook zijn aangemeld bij een Google-account voordat u de meeste Google-toepassingen kunt gebruiken.

Extra Google-accounts toevoegen

U kunt meer dan een Google-account toevoegen. U kunt echter alleen een back-up maken van de telefooninstellingen van één Google-account waarop u bent aangemeld bij de Google-servers. Verder gebruiken de meeste Google-toepassingen en services de eerste Google-account waarop u bent aangemeld maar u kunt mogelijk ook de andere Google-accounts gebruiken die u hebt toegevoegd.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op Account toevoegen > Google.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

Je Google-account wachtwoord vergeten?

Als je het wachtwoord van je Google-account niet meer weet, kun je het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
  1. Open op de HTC Sensation XE met Beats Audio of op je computer je webbrowser en ga naar
  2. Ga naar www.google.com/accounts/recovery.
  3. Typ het e-mailadres of de gebruikersnaam waarmee je je bij je Google-account aanmeldt.
  4. Klik op Verzenden.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om je wachtwoord terug te zetten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xe-with-beats-audio
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-accounts_sync-google_account_setup