Een nummer als beltoon instellen
APPS EN OPTIES

Een nummer als beltoon instellen

Selecteer een nummer uit de Muziek bibliotheek en stel dit in als uw beltoon of als beltoon voor een favoriete contact.

1. Tik in het beginscherm op > Muziek.
  2. Selecteer en speel het nummer dat u als beltoon wilt instellen.
  3. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op en tik op Instellen als beltoon (of op Meer > Instellen als beltoon).
  4. Tik op Telefoonbeltoon of op Contactbeltoon. Als u Contactbeltoon selecteert, moet u de contacten kiezen waaraan u de beltoon wilt koppelen.

Een MP3-beltoon bijsnijden

Gebruik de beltoontrimmer van de toepassing Muziek als u slechts een deel van het nummer als beltoon wilt gebruiken.
  1. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op en tik op Als beltoon instellen > De beltoon inkorten.
  2. Sleep de twee snijschuiven naar het deel waar u de beltoon wilt laten beginnen en eindigen.

Tik om nauwkeurig bij te snijden op de linker of rechter pijlknoppen . Tijdmarkeringen geven aan waar u in het nummer bent.

3. Tik op Instellen als als u klaar bent.
  4. Kies vervolgens of u het bijgesneden nummer wilt gebruiken als Beltoon telefoon of als Contactbeltoon.
Tip: Als u in het beginscherm op drukt en vervolgens op Instellingen > Geluid > Telefoonbeltoon ziet u het bijgesneden nummer in de lijst met beltonen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xe-with-beats-audio
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-music-set_song_as_ringtone