Je foto's en video verzenden

Verzend foto's en video's via e-mail, MMS of Bluetooth naar een ander apparaat of je computer.

Foto's en video's per e-mail sturen

Je kunt meerdere foto's, video's of beide in een e-mailbericht sturen. Ze worden als bijlagen aan het bericht toegevoegd.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op Delen en vervolgens op Gmail of Mail.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Schrijf het bericht en tik op (Gmail) of op Verzenden (Mail).
Opmerking: Als jeMail hebt geselecteerd en je hebt meerdere e-mailaccounts, wordt de standaard e-mailaccount gebruikt.

Een foto of video via MMS sturen

1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op Delen > Berichten.
  4. Tik op de foto of video die je wilt verzenden. De foto of video wordt automatisch in het MMS-bericht ingevoegd.
  5. Om een foto of video toe te voegen aan de bijlage met de diavoorstelling, tik je op en vervolgens op Afbeelding of op Video.
  6. Schrijf het bericht en tik op Verzenden.

Foto's en video's via Bluetooth sturen

Gebruik Bluetooth om foto's en video's naar een ander apparaat of naar de computer te sturen.

1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op Delen > Bluetooth.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt delen en klik op Volgende.
Je wordt gevraagd om Bluetooth in te schakelen en verbinding te maken met het ontvangende Bluetooth-apparaat zodat de bestanden verzonden kunnen worden.