Browseropties instellen
APPS EN OPTIES

Browseropties instellen

De webbrowser aanpassen aan uw manier van browsen. Stel de weergave, privacy en beveiligingsopties in als u met de webbrowser werkt.
Druk in het browserscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.

Uw startpagina instellen

1. Druk in het browservenster op en tik op Instellingen > Algemeen > Startpagina instellen.
  2. Selecteer de startpagina die u wilt gebruiken.

Kiezen wanneer je Adobe Flash-materiaal wilt weergeven

Kies welk Adobe Flash-materiaal je op een webpagina wilt bekijken en wanneer je het wilt bekijken.
Belangrijk:
  • Eerst moet je de Adobe Flash software van Google Play downloaden en installeren.
  • Je moet deze opnieuw downloaden en installeren als je de HTC Sensation XE met Beats Audio met de nieuwste versie van Android hebt bijgewerkt.
  1. Druk in het browserscherm op en tik op Instellingen > Geavanceerd > Flash en insteekmodules inschakelen.
  2. Tik op Op aanvraag.

Nadat je Op aanvraag hebt geselecteerd, kun je het Adobe Flash-materiaal bekijke door op op de webpagina te tikken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xe-with-beats-audio