Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren
AAN DE SLAG

Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

U kunt uw muziek, foto's en andere bestanden naar de geheugenkaart kopiëren.
  1. Sluit de HTC Sensation XE met Beats Audio aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed. Uw computer herkent de geheugenkaart als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Kopieer de bestanden vanaf de computer naar de basismap op de geheugenkaart van de telefoon.
    • Kopieer de bestanden van de geheugenkaart naar een map op uw computer.
  5. Na het kopiëren ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten HTC Sensation XE met Beats Audio) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de HTC Sensation XE met Beats Audio veilig te kunnen verwijderen.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Maak de HTC Sensation XE met Beats Audio los van de computer.
    • Als u wilt dat de HTC Sensation XE met Beats Audio verbonden blijft met de computer maar dat deze ook toegang heeft tot de geheugenkaart, opent u het meldingenscherm waarin u op Diskdrive tikt, u selecteert een andere optie dan Diskdrive en u klikt op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation-xe-with-beats-audio
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_computer-copy_files