Muziek, foto's en video's van je telefoon met je computer synchroniseren
Instellingen & Services

Muziek, foto's en video's van je telefoon met je computer synchroniseren

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van alle muziek, foto's en video's van je telefoon naar je computer.
  1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Voer een van de volgende bewerkingen uit:
    • Om muziek van je telefoon naar je computer te kopiëren, klik je op Muziek > Instellingen en selecteer je Alle muziek van de telefoon kopiëren.
    • Om foto's en video's van je telefoon naar je computer te kopiëren, klik je op Galerij > Instellingen en selecteer je Automatisch foto's en video's van de telefoon importeren.
    Tip: Selecteer Foto's en video's na importeren van telefoon verwijderen als je de foto's en video's na de overdracht van je telefoon wilt verwijderen.
  3. Klik op Toepassen (alleen Windows).
  4. Klik op als dit de eerste keer is dat je synchroniseert. Om HTC Sync Manager toe te staan om je media en andere items de volgende keer automatisch te synchroniseren, klik je op Meer > Synchronisatie-instellingen en selecteer je Automatisch synchroniseren als de telefoon verbinding maakt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x