Een account verwijderen
Instellingen & Services

Een account verwijderen

Je kunt een account verwijderen om alle bijbehorende informatie eveneens te verwijderen van de HTC One X/One X‍+. Door een account te verwijderen, verwijder je geen informatie van de online service zelf.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Account en synchronisatie.
  2. Tik op een accounttype. Als meerdere accounts worden ondersteund (zoals Exchange ActiveSync), tik je op de account die je wilt verwijderen.
  3. Tik op > Verwijderen.
Belangrijk: Mogelijk behoudt de externe app sommige persoonlijke gegevens nadat je de account hebt verwijderd van HTC One X/One X‍+.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x