Meer opslagruimte vrijmaken
Instellingen & Services

Meer opslagruimte vrijmaken

Naarmate je de HTC One X/One X‍+ langer gebruikt, verzamel je steeds meer gegevens en vul je na verloop van tijd de opslagcapaciteit. Hier zijn een paar tips over hoe je de opslagruimte kunt vergroten.

De opslagassistent uitvoeren

Maak eenvoudig ruimte vrij in de telefoonopslag door de toepassingscache te wissen, apps te verwijderen, en instellingen te veranderen zodat alleen de meest recente gegevens bewaard blijven. Tik in Instellingen op Opslagruimte > Meer ruimte maken.

Bestanden in Dropbox opslaan

Je kunt foto's, e-mailbijlagen en andere documenten opslaan in Dropbox en ze overal waar je bent openen. Je kunt de app Camera instellen om automatisch foto's naar Dropbox te uploaden.

Opmerking: Dropbox is een externe app die niet wordt geleverd door of geassocieerd is met HTC Corporation.

Foto's en video's beheren

• Stel de app Camera in om automatisch te uploaden naar een site voor het delen van foto's of naar online-opslag. Als je de opslaglimiet bereikt, wis je gewoon alle foto's. Je kunt ze terughalen van de site voor het delen van foto's of uit de online opslag als dat nodig is.
  • Na het nemen van een reeks continu-opnames, bewaar je alleen de beste opname en gooi je de rest weg.
  • Nadat je een foto hebt bewerkt of een video bijgesneden, blijft het originele bestand behouden. Je kunt originele bestanden verwijderen of ze naar de online opslag of je computer verplaatsen.
  • Als je video's alleen via MMS verzendt, gebruik je een lagere resolutie. Video met een hoge resolutie neemt meer ruimte in beslag. Tik in de instellingen voor Camera op Videokwaliteit om de resolutie te veranderen.

Back-ups van gegevens

Bewaar alleen de meest recente gegevens van apps op de HTC One X/One X‍+. Je kunt een back-up maken van agenda's, contacten en bladwijzers of SMS-berichten en persoonlijke woordenboeken exporteren.

Schakel een aantal apps uit

Ook apps die niet gebruikt worden, kunnen op de achtergrond actief zijn en gegevens naar de telefoonopslag downloaden. Als je de app niet kunt verwijderen, kun je hem uitschakelen. Tik in Instellingen op Apps en veeg naar Alles. Selecteer de app die je wilt uitschakelen en tik op Uitschakelen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-settings-maximize_storage