Contacten vanaf je oude telefoon overzetten via Bluetooth
AAN DE SLAG

Contacten vanaf je oude telefoon overzetten via Bluetooth

Gebruik Bluetooth om contacten over te zetten vanaf een iPhone, een telefoon die Android versie 2.2 (of eerder) heeft, of andere soorten telefoons. Afhankelijk van de mogelijkheden van je oude telefoon, kan je mogelijk niet alleen contacten overzetten naar je nieuwe telefoon, maar ook andere gegevens zoals de agenda en SMS-berichten.
Tip: Gebruik het HTC Sync Manager om meer soorten inhoud over te zetten van een iPhone.
  1. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Als je je nieuwe telefoon voor het eerst instelt, moet je kiezen om inhoud over te zetten, waarna je Gegevens overzetten vanaf je oude telefoon selecteert in het scherm Telefoon instellen.
    • Ga naar Instellingen en tik op Overdracht van inhoud.
  2. Kies of je wilt overzetten vanaf een Android-telefoon, een iPhone of een ander type telefoon. Als je kiest voor overzetten vanaf een Android-telefoon, tik je op Snel overzetten.
  3. Selecteer de naam en het model van de oude telefoon.
  4. Schakel op de oude telefoon Bluetooth in en maak de telefoon zichtbaar.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm op je oude en nieuwe telefoons om ze te koppelen en start de gegevensoverdracht.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x