Via een computer verbinding maken met internet

Als je tijdelijk geen toegang tot internet hebt op je HTC One X/One X‍+, kun je toch online gaan door de internetverbinding van je computer te gebruiken.

Belangrijk:
  • Om er zeker van te zijn dat de USB-stuurprogramma's voor de HTC One X/One X‍+ up-to-date zijn, moet je de nieuwste versie van HTC Sync Manager op je computer installeren.
  • Als je telefoon geen verbinding met internet kan maken via de internetverbinding van je computer, moet je mogelijk de firewall van je computer instellen om dit type verbinding toe te staan. Zie de help van je besturingssysteem of beveiligingssoftware om te weten hoe dat moet.
  • Als je computer via PPP verbinding maakt met internet (zoals inbellen, xDSL of VPN) ondersteunt Internet doorgeven alleen het TCP-protocol.
  1. Ga naar Instellingen en tik onder Draadloos en netwerken op Meer.
  2. Tik op Mobiel netwerk delen > USB-netwerk instelling > Internet doorgeven.
    Tip: Als je vaak wisselt tussen USB-tethering en Internet doorgeven, selecteer je Slim netwerk delen om automatisch het benodigde verbindingstype in te schakelen als je de HTC One X/One X‍+ met je computer verbindt.
  3. Sluit de HTC One X/One X‍+ aan op je computer met de bijgeleverde USB-kabel. De volgende keer dat de HTC One X/One X‍+ verbinding maakt met een computer, onthoudt het de instellingen.