Bestanden naar en vanaf de HTC One X/One X‍+ kopiëren
Instellingen & Services

Bestanden naar en vanaf de HTC One X/One X‍+ kopiëren

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC One X/One X‍+ kopiëren.
Belangrijk: Sluit je bestanden en sla ze op voordat je ze van je computer naar de HTC One X/One X‍+ kopieert, of omgekeerd.
  1. Sluit de HTC One X/One X‍+ aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Je ziet opties voor het bekijken of importeren van bestanden op het computerscherm.
  2. Kies om bestanden weer te geven.
  3. Kopieer de bestanden van je computer naar de HTC One X/One X‍+ of omgekeerd.
  4. Verbreek de verbinding tussen de HTC One X/One X‍+ en je computer na het kopiëren van de bestanden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_computer-copy_files