Controleren wat gekoppeld is met je HTC Watch-account
APPS EN OPTIES

Controleren wat gekoppeld is met je HTC Watch-account

Als je films of tv-uitzendingen bij de videowinkel downloadt, word je HTC-apparaat automatisch toegevoegd aan je HTC Watch-account. Als je meer dan één HTC-apparaat met toegang tot HTC Watch bezit, druk je op maximaal vijf apparaten video's downloaden en bekijken. Je kunt controleren welke HTC-apparaten zijn gekoppeld aan je HTC Watch-account.
  1. Tik in de app HTC Watch op > Instellingen.
  2. Tik op Apparaatbeheer.
Tip: Je kunt een HTC-apparaat ontkoppelen en verwijderen uit je account.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x