De koppelingen naar Dropbox-bestanden via e-mail sturen
Instellingen & Services

De koppelingen naar Dropbox-bestanden via e-mail sturen

Geen bestanden meer aan je e-mail toevoegen. Met de applicatie Mail kun je gemakkelijk de koppelingen naar je Dropbox-bestanden opnemen en in je e-mail versturen.
  1. Open de app Mail.
  2. Als je meerdere e-mailaccounts hebt, kies je een account die je wilt gebruiken.
  3. Maak een nieuw e-mailbericht en vul de ontvangers in, of beantwoord een e-mail.
  4. Je kunt:
    • Tik op > Document en kies een documenttype.
    • Tik op > Bestand als je een bestandtype wilt selecteren.
  5. Druk op en tik vervolgens op Dropbox.
  6. Open de map die de gewenste bestanden bevat en selecteer de bestanden die je wilt delen.
  7. Tik op OK.

De koppelingen van de geselecteerde bestanden zijn aan je e-mailbericht toegevoegd.

8. Tik op .

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x