Applicaties van het web downloaden

Je kunt applicaties direct vanaf websites downloaden.
Belangrijk: Applicaties die je via websites downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om je HTC One X/One X‍+ en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen applicaties te downloaden en installeren vanaf websites die je vertrouwt.
  1. Open je webbrowser en ga naar de website waar je de gewenste applicatie kunt downloaden.
  2. Volg de aanwijzingen op de website voor het downloaden van de applicatie.
Voordat je de gedownloade app kunt installeren, moet je de installatie van applicaties van derden op je HTC One X/One X‍+ toestaan met Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen.
Waarschuwing: Ga na installatie van de app terug naar Instellingen > Beveiliging en wis de optie Onbekende bronnen. Dit kan je telefoon helpen beschermen tegen de installatie van andere onveilige apps vanaf het web.