Een backup maken van SMS-berichten
Instellingen & Services

Een backup maken van SMS-berichten

Bewaar belangrijke SMS-berichten door daar een back-up van te maken in het telefoongeheugen. Je kunt SMS-berichten waarvan je een back-up hebt gemaakt eenvoudig herstellen nadat je ze uit de lijst met berichten hebt verwijderd.
  1. Open de app Berichten.
  2. Tik op > SMS back-uppen/herstellen > Back-up > SMS backup.
  3. Typ een naam voor de back-up en tik op OK.

SMS-berichten herstellen

Je kunt alleen sms'jes herstellen die werden geëxporteerd met de optie SMS backup.
  1. Open de app Berichten.
  2. Tik op > SMS back-uppen/herstellen > Herstellen.
  3. Kies hoe je de berichten wilt herstellen en tik op Volgende.
  4. Tik op het te importeren back-upbestand.
  5. Tik op OK.

Back-up maken van SMS-berichten via mail

Belangrijk: Je moet je e-mailaccount in de app Mail instellen.
  1. Tik in het scherm Berichten op > SMS back-uppen/herstellen.
  2. Tik op Back-up > SMS back-up via mail maken.

Het back-upbestand wordt aan een e-mail bevestigd.

3. Typ je e-mailadres.
  4. Schrijf het bericht en tik op Verzenden.
Om de SMS-berichten op de HTC One X/One X‍+ te herstellen, open je het e-mailbericht met het back-upbestand in de applicatie Mail. Tik op de bijlage om deze eerst te downloaden en tik er nogmaals op om het te importeren back-up bestand te openen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x